Hallo! Wij zijn Reducto

Wij gaan verder, waar anderen stoppen

Reducto is een onderdeel van het Nederlandse Chemical Partners & Concepts B.V. Een bedrijf dat geavanceerde technieken hanteert om kwalitatief hoogwaardige nieuwe producten te introduceren en om bestaande producten nog verder te verbeteren. 

Dit met als doel, deze producten in het gebruik veiliger te maken voor mens en milieu.

Reduceren in de breedste zin

Er bestaat een kans dat u al eens heeft gehoord van het merk “Reducto”. Een merk dat vanaf 1983 al stond voor het reduceren van kosten, onderhoud, reparaties, gevaarlijke stoffen en belasting van het milieu.

In 1983 vonden wij het namelijk al noodzakelijk dat er een verandering optrad binnen de industriële markt. 

Men maakte ook toen vaak gebruik van gevaarlijke stoffen en/of verpakkingen waarbij er geen tot weinig rekening werd gehouden met de bijkomstige gevaren en belasting voor de gebruiker en het milieu.

Nieuw leven ingeblazen

Met deze, nog altijd zeer actuele, visie van vroeger heeft Chemical Partners & Concept BV het merk Reducto opnieuw leven ingeblazen. 

Daarom heeft Reducto, een breed assortiment aan kwalitatief-hoogwaardige producten ontwikkeld, zodat gevaren voor gebruiker en milieu worden gereduceerd, met een minimaal gelijkwaardige of sterk verbeterde kwaliteit. 

Hierdoor bespaart u uiteindelijk op onnodige kosten voor reparaties en onderhoud. 

Tevens en dat is het belangrijkste: U werkt aan een betere, veiligere werk- en leefomgeving.

Full Service ontzorginspartner

Reducto is uw full-service ontzorgingspartner en adviseur als het gaat om smeermiddelen, montagepasta’s, reinigingsmiddelen, lijmen, kitten, hydrofobeer middelen en toebehoren, waarbij kwaliteit en veiligheid voor gebruiker en planeet , altijd voorop staat. 

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het opzetten van onderhoudsprogramma’s, producttrainingen en veiligheid.

Het verhaal Reducto

Het verhaal Redcuto is het verhaal van twee ondernemers, Alfons Nijland en Erik Pol, hun visie, hun passie en hun wil om iets te veranderen.

“Wanneer u een product van ons gebruikt, reduceert u de kosten van onderhoud, reparaties (ziekte)kosten en reduceert u, uw voetafdruk op onze planeet”

De ontwikkelingen van onze producten zijn al gestart in 1983, door een ondernemer met een visie en een missie die op dat moment zijn tijd te ver vooruit was. De producten werden toentertijd al ontwikkeld met respect voor mens en natuur. De technologie heeft niet stil gestaan en we kunnen stellen dat vandaag de dag de mindset, als het gaat om veiligheid voor mens en milieu volledig is veranderd.

Wanneer u onze producten gebruikt, kunt u erop vertrouwen dat u de meest efficiënte en effectieve producten gebruikt die in de markt beschikbaar zijn. 

Reducto producten brengen een verandering teweeg: Zo krijgt u bij een spuitbus meer kwaliteit en opbrengst. Door het gebruik van meer vaste stoffen en innovatieve technieken, kunnen we drijfgassen en oplosmiddelen reduceren of in veel gevallen zelfs helemaal uitbannen. Hierdoor wordt het verbruik gereduceerd, werken medewerkers met veilige producten, is er minder transport nodig en minder verpakkingsmateriaal. De kosten zullen naar beneden gaan en er wordt een veiligere werkomgeving gecreëerd.

Het brengen van verandering voor een betere toekomst. Zo kunt u met het gebruik van Reducto producten uw voetstap op deze planeet helpen te verkleinen.

Alfons Nijland en Erik Pol

 

Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten leveren, waarbij de veiligheid voor de gebruiker en het milieu altijd centraal staan. Het onderhouds- en reparatieproces vereenvoudigen, het verbruik reduceren en daarmee de kosten verlagen.

Dit is Reducto

Visie & Missie

De drive om een positieve verandering teweeg te brengen staat bij ons bovenaan. We willen voortdurend vernieuwen en verbeteren en stellen daarbij het milieu, de gezondheid en de kwaliteit voorop. Hiermee willen we onze leidinggevende positie niet alleen behouden, maar ook versterken. Voor ons staat het onomstotelijk vast dat uiteindelijk alle producten veilig zullen moeten zijn voor de gebruiker en onze planeet.

Met onze producten overtreffen we de verwachtingen en eisen van onze klanten.

Met onze klanten willen we overgaan naar producten die veilig zijn voor het milieu en de gezondheid van de gebruiker. Hierbij is bij ons de succesfactor hoe we met onze klanten, leveranciers en elkaar omgaan.

Door onze passie en drive mag u als klant altijd vertrouwen op een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. We heten u als klant dan ook graag van harte welkom.

Kwaliteit

Kwaliteit is een cruciale factor binnen Reducto. Daarom zijn veel van onze producten gecertificeerd door onafhankelijke internationale organisaties met naam zoals, KOMO, ISEGA en NSF. Veel van onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen binnen de voedingsmiddelen industrie. We voldoen niet alleen aan deze hoogst haalbare veiligheidseisen, we overtreffen ze ook nog eens.

Gezondheid en milieu

Voor ons staat het onomstotelijk vast dat uiteindelijk alle producten veilig zullen moeten zijn voor de gebruiker en onze planeet. Onze Reducto lijn bestaat veelal uit producten die de risico's voor zowel de gebruiker als onze planeet minimaliseren.

Je kunt ze gebruiken zonder veiligheidsapparatuur. Reducto producten bevatten altijd een maximum aan werkzame stoffen, wat betekent dat u in uw gebruik kunt reduceren. Minder transport vermindert. impact op het milieu en het klimaat.

Onze producten zijn veelal gecertificeerd en we zijn goed op de hoogte van de nieuwe EU-verordening voor chemische stoffen REACH.

De ECO product lijn

Het kan moeilijk zijn om een partner te vinden met een duidelijke groene productlijn voor professionals met strikte eisen ten aanzien van prestaties en kosten. Reducto ontwikkelt consequent geavanceerde producten die veilig zijn voor gebruiker en het milieu. We helpen u graag van gevaarlijke naar veilige producten te komen, die ook nog eens uw werk verbeteren en vereenvoudigen. We nodigen u dan ook graag uit om samen de behoefte te inventariseren of voor een workshop.

Onze filosofie

Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten leveren, waarbij de veiligheid voor de gebruiker en het milieu centraal staan. Met Reducto producten willen we het onderhouds- en reparatieproces bij onze klanten vereenvoudigen, het verbruik reduceren en daarmee de kosten verlagen.

Hoe kunt u hiervan profiteren? Neem een kijkje op onze productpagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

ONTMOET HET TEAM

Wie zijn we? Heb je ons ontmoet?

Alfons Nijland

Directeur

VERBIND MET ALFONS

Erik Pol

Directeur

VERBIND MET ERIK

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem vandaag nog contact op, samen met uw project!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.