Greven – Preventieve huidbescherming

Preventieve huidbescherming op de werkplek voor werknemers in de industrie, service of handel

Greven

Voor dit belangrijke onderdeel binnen Reducto, zijn we een samenwerking aangegaan met dé marktleider in Duitsland op dit gebied.

Voor Greven is huidbescherming een traditie. Al bijna 100 jaar ontwikkelen en produceren zij kwaliteitsproducten voor een schone en gezonde huid. Wat begon in 1923 met de oprichting van een zeep- en glycerinefabriek door Peter Greven,  is het uitgegroeid tot een  modern toonaangevend bedrijf voor professionele huidbescherming.

Met deze optimaal op elkaar afgestemde producten voor de bescherming, reiniging en verzorging van de door werkzaamheden belaste huid, beschikken we over een compleet en efficiënt systeem voor de effectieve preventie van huidziekten op het werk. Dit concept, is perfect afgestemd op de verschillende vereisten voor huidbescherming in bijna alle industriële sectoren.

Met onze nieuwe innovatieve producten beschikken we over een compleet programma voor de preventie van beroepsziekten door de huid. Dit omvat producten voor huidbescherming, huidreiniging en huidverzorging, evenals doseertechnologie.

Meer info, kijk op: https://www.peter-greven-hautschutz.de

Huidbescherming

Huidbeschermingsproducten ondersteunen de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Dit is gedaan door onder andere beschermende film of huid verstevigende eigenschappen.

Om een ​​goede bescherming te bereiken, moeten de ingrediënten worden afgestemd op de dagelijkse huidbelastingen. Ingrediënten zoals panthenol of allantoïne bevorderen de natuurlijke regeneratie van de huidbarrière.

De beschermende preparaten moeten  zich huid fysiologisch neutraal gedragen en mogen het werkproces niet nadelig beïnvloeden. Daarom mag er geen interactie van de huidbeschermingsproducten met het gebruikte werkmateriaal, laat staan een verslechtering van het huidgevoel plaatsvinden. Om verkeerd gebruik te voorkomen, worden daarom de toepassingsgebieden van de producten duidelijk gemarkeerd.

Wij stellen graag samen met u een huidprotectie plan op, dat bijdraagt aan de gezondheid van uw medewerkers.  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw onderneming? Neem contact met ons op.

Product: Multitec

Universele beschermende crème met tweeledig werkingsprincipe voor vaak wisselende of niet duidelijk gedefinieerde huidgevaren evenals mechanische stress op de huid, veroorzaakt door bijvoorbeeld gereedschap. Beschermd tegen op water of olie gebaseerde stoffen en is tevens geschikt voor het dragen onder handschoenen.

  • Heeft een verstevigend effect op de huid
  • vermindert de huidbelasting
  • ondersteunt het natuurlijke regeneratieve vermogen van de huid
  • O / W-emulsie bevat glycerine, toverhazelaar en panthenol siliconenvrij geparfumeerd of ongeparfumeerd:
  • voldoet aan HACCP eisen

 

Youtube Film

Reducto

Hoe kan Reducto u helpen?

Wilt u ook een oplossing van Reducto?
Stel uw vraag telefonisch, via de email, of het formulier hieronder.U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van een van onze specialisten.