For every problem we have

We are your full-service care partner and advisor when it comes to lubricants, assembly pastes, cleaning agents, adhesives, sealants and skin protection.

Gaat verder, waar anderen stoppen

Goes further, where others stop

Reduceren waar mogelijk!  Er bestaat een kans dat u al eens heeft gehoord van het merk “Reducto”.

Een merk dat van oudsher staat voor het reduceren van kosten, onderhoud, reparaties, gevaar en belasting van het milieu.

Met deze visie van vroeger heeft Chemical Partners & Concept BV het merk opnieuw leven ingeblazen.

Wij vonden het namelijk noodzakelijk dat er een verandering optreedt binnen de industriële markt.

Men maakt vaak gebruik van gevaarlijke stoffen en/of verpakkingen waarbij er geen tot weinig rekening wordt gehouden met de bijkomstige gevaren en belasting voor het milieu.

Daarom heeft Reducto, gezamenlijk met verschillende specialistische fabrikanten, een breed assortiment aan kwalitatief-hoogwaardige producten ontwikkeld zodat de gevaren worden verminderd zonder een nadelig effect op kwaliteit.

Hierdoor bespaart u uiteindelijk onnodige kosten aan reparaties en onderhoud en werkt u aan een betere werk-/leefomgeving.

Reducto is uw full-service ontzorgingspartner en adviseur als het gaat om smeermiddelen, montagepasta’s, reinigingsmiddelen, lijmen, kitten en gereedschappen, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het opzetten van onderhoudsprogramma’s, producttrainingen en veiligheid.

Voor ons is het duidelijk dat u moet kunnen werken met hoogwaardige producten zonder uw gezondheid of onze leefomgeving in gevaar te brengen.

Alfons Nijland & Erik Pol

Reducto goes further, where others stop

Reducto is uw full-service ontzorgingspartner en adviseur als het gaat om smeermiddelen, montagepasta’s, reinigingsmiddelen, lijmen, kitten en hydrofobeer middelen en de daarbij behorende gereedschappen, waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staat.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het opzetten van onderhoudsprogramma’s en product- en veiligheidstrainingen.

Werken met veilige producten
is noodzakelijk!

Jaarlijks sterven 3.000 mensen in Nederland als gevolg van werken met gevaarlijke stoffen. Nog veel meer mensen worden ziek. Veel mensen hebben op het werk te maken met gevaarlijke stoffen. Denk bijvoorbeeld aan lassers, bouwvakkers, autoreparateurs etc.
(bron: www.hoeveiligwerkjij.nl)

Het is een feit dat je van het werken met gevaarlijke stoffen ziek kunt worden.
Daarom doet Reducto deze gevaarlijke stoffen in de ban.

Unieke hoogwaardige producten

Wij hebben een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld, die veiliger zijn voor mens en milieu. Uiteraard zonder concessies te doen op de kwaliteit, eigenschappen en werking van het product. Sterker nog,  we hebben veel bestaande producten kunnen verbeteren en naar een kwalitatief hoogwaardiger level gebracht.  Hier een greep uit de mogelijkheden:

Met ons brede  en unieke smeermiddelen assortiment zijn we in staat,  om volledig te voldoen aan de hoge eisen binnen de bouw-, industrie-, marine- en food sector.

Reducto heeft een compleet assortiment hoogwaardige reinigingsproducten. Het assortiment is zeer breed te noemen. Het Eco en milieuvriendelijke pakket is  uniek en kan volledig op maat voor u worden samengesteld. Daarom loont het zich zeker om contact met ons op te nemen voor meer informatie hierover.

Wij hebben een uitgebreid programma aan kitten, lijmen en afdichtingsmiddelen. Voor meer info, neem vandaag nog contact met ons op.

Reducto heeft unieke coatings in het assortiment voor het beschermen en het water- en vuilafstotend maken van diverse materialen en ondergronden. Voor meer info, neem een kijkje bij onze producten, of neem vandaag nog contact met ons op.

Hoogwaardige NSF H1 gecertificeerde smeer- en reinigingsmiddelen, voor de levensmiddelen industrie en Food sector.

U bent actief in de agrarische sector? Goed onderhoud van machines is essentieel, daarom heeft Reducto speciaal voor de Agrarische sector een volledige milieuvriendelijke ECO lijn opgezet. 

Motorvoertuigen, onderhoud en reparatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Het juiste product voor de juiste toepassing is van groot belang, en staat garant voor een lange levenstuur. Reducto levert hoogwaardige prestaties en beschermende oplossingen voor alle automotive toepassingen.

Producten van Reducto zijn internationaal gecertificeerd